Biolog terenowy

 


 

Biolog terenowy to specjalista określający ryzyko wystąpienia szkodników na terenie zakładu produkującego żywność oraz ich potencjalną aktywność czy warunki sprzyjające ich rozwojowi. Kontroli poddawane są wszystkie budynki oraz ich otoczenie. Zwykle wizyta biologa terenowego planowana jest przed kontrolą w zakładzie, która to zgodnie ze standardami BRC Global Standard FOOD, odbywa się kilka razy do roku. Biolog terenowy kontroluje też jakość wykonywanej pracy przez technika usług DDD.

Dzięki tego rodzaju usłudze, przedsiębiorstwo otrzymuje klarowne informacje z przeprowadzonej inspekcji o możliwych zagrożeniach, na które w odpowiednim momencie może zareagować.

 


 

 


 

POTRZEBUJESZ NASZEJ POMOCY?

ZADZWOŃ 600 141 607 LUB NAPISZ!







Profesjonalne usługi DDD
dezynsekcja, dezynfekcja, derayzacja, fumigacja


© 2024 DDD | Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i wykonanie - Freeline.